Nieuws

Beste wensen!
13 december  2019

We wensen iedereen een fijn eindejaar met een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!

Eindejaarsactie 2019
13 december 2019

Onze eindejaarsactie staat weer online, als je een geschenk zoekt voor onder de kerstboom of bij de nieuwjaarsbrief bekijk dan snel onze promoties. Je kan ze hier bekijken.

Sluitingsdagen Eindejaar!
12 december 2019

Beste klant , we zijn gesloten op dinsdag 24/12 tot en met donderdag 26/12 en van dinsdag 31/12 tot en met donderdag 02/01. 

Nieuwe privacyverklaring
01 mei 2018

Op 25 mei 2018 zal de nieuwe AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) wet in werking treden. De AVG wet is een Europese regelgeving die bindend is voor het bewaren, opslaan en verwerken van persoonsgegevens. Dit houdt in dat alle organisaties tot 25 mei 2018 de tijd hebben om hun bedrijfsvoering met de AVG in overeenstemming te brengen
Onze privacy verklaring is dus gewijzigd, je kan deze vinden en nalezen op deze pagina: Klik hier

Het CMaS team

Kris en Gert vormen samen het CMaS team. Samen staan zij in om al uw computervragen of problemen zorgvuldig van de baan te vegen. Zij zullen steeds trachten om u zo efficiënt mogelijk verder te helpen. Dankzij hun jaren ervaring bieden zij een full service aan en kunnen u zonder problemen een naar eigen believen pc samenstellen. Neem gerust de tijd om eens wat rond te kijken op de site en ontdek de acties, de producten en vooral hun service die ze u kunnen aanbieden vanuit de winkel, maar ook rechtstreeks bij u thuis.
Wat kunnen we voor u doen:
-Verkoop van computers, laptops, tablets, smartphone, TV’s, …
-Eigen assemblage vaste pc’s.
-Specialist gaming pc’s.
-Reparaties alle merken pc’s en laptops.
-Opkuisen virussen, spyware en Adware.
-Recuperatie data (onsite of via partner datarecuperatie)
-Advies bij aankoop computer, laptop, tablet, TV, Smartphone.
-Installatie kabel netwerken en draadloze netwerken.

Kris_Gert

Afleverpunt Datarecuperatie

Vanaf heden werken we samen met Datarecuperatie.be en zijn we ook een datarecuperatie afleverpunt. U kunt bij Datarecuperatie.be terecht voor de recuperatie van uw defecte harde schijf, SSD, flash kaart, USB-memory stick, CD, DVD, RAID-systemen, NAS, SAN, gsm, tablets en andere hardware die informatie bevat en forensisch onderzoek (nazicht geschiedenis harde schijf), evenals voor het opnieuw beschikbaar stellen van bestanden die met een paswoord beveiligd waren en daardoor niet meer konden gebruikt worden.

Service aan huis!

Heeft u problemen bij u thuis? Wenst u wat uitleg of hulp ivm computer, internet of televisie? Geen nood, CMaS zorgt namelijk voor een uitstekende dienst aan huis op afspraak!

Contacteer ons

Huidige promoties!

Regelmatig zijn er bij CMaS promoties omtrent computers en meer. Niet alleen zorgen ze voor een scherpe prijs, maar blijven ze ook steeds up to date. Benieuwd naar hun huidige promoties?!

Onze promoties

CMaS producten!

Bent u opzoek naar een nieuwe Vaste PC, Laptop, Tablet of TV? Bekijk en vergelijk hun ruim aanbod aan producten! CMaS blijft steeds voor de laatste nieuwtjes aangaande hun producten.

Onze producten

Enkele huismerken

Quotes

“Vind de nieuwe Asus tablets echt super goed! Snel en mooi design!”
Kris Rotty, Cmas bvba
“Thx voor de pc samen te stellen. Ik ben content!!!”
Dieter Materne
“Staan altijd klaar om je met raad en daad te helpen en daarom advies krijgen wat te vertrouwen is.”
Lieve Lishout
“Fantastische klantenservice, 2 toffe mensen die u goede raad geven en snel een oplossing vinden voor uw probleem. Echt een aanrader…”
Thomas Van Damme
“Vier woorden zijn genoeg. Super klantenservice, heel tevreden.”
Lena Maho
“Volledig nieuwe PC laten samenstellen. Razend snel en prachtige beelden voor 3D industriële tekeningen. Vakkennis is een term die hier absoluut thuis hoort.”
Koen Hendrickx
“2 zeer toffe kerels die altijd paraat staan. Keep on going guys!”
David Theunis