Nieuws

Eindejaar opening winkel!
18 december 2020

Beste klanten
Tijdens de feestdagen zijn we gesloten op:
– don. 24/12, vrij. 25/12 en zat. 26/12
– don. 31/12, vrij. 01/01 en zat. 02/01
We werken nog steeds onder strikte voorwaarden om de verspreiding van het virus tegen te gaan.
We vragen dus aan iedereen om een afspraak te maken zodat we de wachtrijen buiten kunnen vermijden. Dit kan via mail of telefonisch.
Lees zeker ook de regels nog eens in ons nieuwsbericht op onze website.

Het CMaS team
Kris en Gert.

 

Eindejaarsactie!
15 december 2020

2020 loopt op zijn einde, voor de meeste een jaar om snel te vergeten! Toch hebben we enkele promoties klaar staan om dit jaar af te sluiten.  Je kan ze vinden op onze promotiepagina: Klik hier.

Warhammer!
05 oktober 2020

Nieuw in onze winkel, kom langs en ontdek de wereld van Warhammer! Bekijk onze prijslijst op de Warhammer pagina.  Klik hier.

Hou onze site en Facebook in de gaten om deel te nemen aan onze verschillende acties!

Update Richtlijnen Covid-19
01 december 2020

Vanaf 01 december is het verplicht om een MONDMASKER (neus en mond) te dragen, wij vragen dan ook iedereen om dit correct uit te voeren.
Indien u naar de winkel komt, gelieve ALLEEN te komen om drukte te vermijden.
De maximum tijd per klant in de winkel is 30 minuten.
In de winkel worden slechts 2 klanten tegelijk toegelaten, gebaseerd op het voorgeschreven aantal t.o.v. onze winkeloppervlakte.

Uiteraard dient ten alle tijde de regel, 1,5m afstand houden, gerespecteerd te worden, zowel in de winkel als eventueel buiten in de wachtrij. Wij zijn ook verzocht om hier onze verantwoordelijkheid in te nemen, m.a.w. om onze klanten hier op aan te spreken. Controles door gemeentebestuur en/of politie zijn mogelijk.

Het CMaS team

Kris en Gert vormen samen het CMaS team. Samen staan zij in om al uw computervragen of problemen zorgvuldig van de baan te vegen. Zij zullen steeds trachten om u zo efficiënt mogelijk verder te helpen. Dankzij hun jaren ervaring bieden zij een full service aan en kunnen u zonder problemen een naar eigen believen pc samenstellen. Neem gerust de tijd om eens wat rond te kijken op de site en ontdek de acties, de producten en vooral hun service die ze u kunnen aanbieden vanuit de winkel, maar ook rechtstreeks bij u thuis.
Wat kunnen we voor u doen:
-Verkoop van computers, laptops, tablets, smartphone, TV’s, …
-Eigen assemblage vaste pc’s.
-Specialist gaming pc’s.
-Reparaties alle merken pc’s en laptops.
-Opkuisen virussen, spyware en Adware.
-Recuperatie data (onsite of via partner datarecuperatie)
-Advies bij aankoop computer, laptop, tablet, TV, Smartphone.
-Installatie kabel netwerken en draadloze netwerken.

Kris_Gert

Afleverpunt Datarecuperatie

Vanaf heden werken we samen met Datarecuperatie.be en zijn we ook een datarecuperatie afleverpunt. U kunt bij Datarecuperatie.be terecht voor de recuperatie van uw defecte harde schijf, SSD, flash kaart, USB-memory stick, CD, DVD, RAID-systemen, NAS, SAN, gsm, tablets en andere hardware die informatie bevat en forensisch onderzoek (nazicht geschiedenis harde schijf), evenals voor het opnieuw beschikbaar stellen van bestanden die met een paswoord beveiligd waren en daardoor niet meer konden gebruikt worden.

Service aan huis!

Heeft u problemen bij u thuis? Wenst u wat uitleg of hulp ivm computer, internet of televisie? Geen nood, CMaS zorgt namelijk voor een uitstekende dienst aan huis op afspraak!

Contacteer ons

Huidige promoties!

Regelmatig zijn er bij CMaS promoties omtrent computers en meer. Niet alleen zorgen ze voor een scherpe prijs, maar blijven ze ook steeds up to date. Benieuwd naar hun huidige promoties?!

Onze promoties

CMaS producten!

Bent u opzoek naar een nieuwe Vaste PC, Laptop, Tablet of TV? Bekijk en vergelijk hun ruim aanbod aan producten! CMaS blijft steeds voor de laatste nieuwtjes aangaande hun producten.

Onze producten

Enkele huismerken

Quotes

“Vind de nieuwe Asus tablets echt super goed! Snel en mooi design!”
Kris Rotty, Cmas bvba
“Thx voor de pc samen te stellen. Ik ben content!!!”
Dieter Materne
“Staan altijd klaar om je met raad en daad te helpen en daarom advies krijgen wat te vertrouwen is.”
Lieve Lishout
“Fantastische klantenservice, 2 toffe mensen die u goede raad geven en snel een oplossing vinden voor uw probleem. Echt een aanrader…”
Thomas Van Damme
“Vier woorden zijn genoeg. Super klantenservice, heel tevreden.”
Lena Maho
“Volledig nieuwe PC laten samenstellen. Razend snel en prachtige beelden voor 3D industriële tekeningen. Vakkennis is een term die hier absoluut thuis hoort.”
Koen Hendrickx
“2 zeer toffe kerels die altijd paraat staan. Keep on going guys!”
David Theunis